понеделник, 14 юни 2010 г.

Морско и сладкишено

Явно свободата ми се отразява добре на творческия подем:)



неделя, 13 юни 2010 г.

Весело, щастливо и нежно...

Още две картинки на Мо, много ми харесват, наистина!

А момиченцето и кученцето са Бела и Бронте и са първите неща, които са дали началото на Мо да прави такива красоти! Толкова са диви и радостни! Направо ги обожавам:)



вторник, 8 юни 2010 г.

Лятно настроение

Тези дни, явно заради вдъхновението от това, че си имам нови печати, направо нямам спирка. Ето още две картички, които спретнах с дигиталните печати на Мо, дано ви харесат!



Детски картички

Ето още двечки от мен - тези са малко по-детски:) Основните печати са на Pink Cat Studio. Надписите са на Hero Arts и Penny Black.



неделя, 6 юни 2010 г.

Русалка и сладкиши

Имам си нови придобивки и веднага се захванах да ги пробвам. Оказа се, че печатите, които имам не са много подходящи за Copic маркерите, които от определено време имам и определено имам нужда от по-подходящи картинки.

Както не веднъж съм казвала, аз съм старомодна и съм почитател на истинските печати - дали заради миризмата на мастилото и гумата (не се смейте:), дали заради самото усещане..., не знам.

Ето защо, това е кривване от правия път за мен. Но тези уникални изображения на Mo Digital pencil са толкова сладурски, че просто не се стърпях и си взех цели 5!

Оцветяването беше истинско удоволствие! Дано и на вас ви харесат и внесат малко слънчево лятно настроение в деня ви!



четвъртък, 3 юни 2010 г.

Ботаника

Ужасно започва да ми харесва този стил. Знам, че не е най-популярния, но пък когато ми се получи се чувствам много щастлива. В случая първата определено ми се получи! Обожавам този печат и мисля, че успях да придам вид като на хербарий, подобен на този, който правехме като деца.
Дано ви харесат:)