четвъртък, 16 февруари 2012 г.

Пилета от филц

Влюбих .... за пореден път:) Този път е във филца и мулинетата!

Когато пристигнаха цветните и пухкави листа в магазинчето ни, нямаше как да не се впусна да пробвам какво мога да си измайсторя. И ето ги тях - едно сладко малко бухалче и едно розово пиле. Зеленото пиленце е правено преди много време и ми беше най-първия и единствен опит с филц. Но сега трябваше да си го снимам заедно с приятелчетата си.

Много е забавно!!! И пухкаво и шарено!

събота, 11 февруари 2012 г.

Запознайте се с Гърти

Запознайте се с Гърти. Тя е малка госпожица с рокля на розови цветчета, а разцъфналата гардения, закичена на ушенцето й я прави истинска кокетка. Тя е мило слонче и гледа на живота през розови очила.

Това е първия ми опит за 3D играчка и честно казано тъй-като съм общо взето самоука, а в книгата на Tilda, откъдето взех кройката, обясненията бяха просто брутално неясни, та доста се поозорих. Имам си някои несъвършенства, които ги виждам, но пък Гърти стана толкова щастливо слонче, с тази рокличка (за която истински й завиждам, защото е направена от платчето на Tilda), че всички несъвършенства просто изчезнаха. Тя е много обичано слонче! Надявам се и вие да й дадете подкрепата си, както и по една усмивка, за да бъде денят й още по-щастлив!




сряда, 8 февруари 2012 г.

Моето бюро

Искам да ви покажа бюрото ми в нас. Всички нещица и материали за правенето на картички пренесох в магазина, защото се оказа, че ми е много трудно да мъкна всеки ден напред назад основните неща, без които не мога като тример, StazOn, почистващо за печати, печати, мастила, хартии, лепила... Затова си казах, всичко, което е свързано с картички - в магазина, а в нас ще си обособя кътчето за шиене и правене на бижута. Мисля, че се получи добре.

Та ето го него - шаренко и леко хаотично, но пък си има някакъв чар, нали?ю

Сбъдната мечта - платовете на Tilda и книга с кройки и вдъхновения.



Любимият ми буркан с копчета! Никога не са ми достатъчно!!!



Моето скромно богатство от платове, което се надявам да расте:)



Два буркана с мъниста (благодаря ти Ем!) и с метални джвъчки.



Металните ми елементи за правене на бижута:




Ето го и бюрото и етажерката, всичко от Como: