събота, 24 март 2012 г.

Полети!

Една много специална поръчка за един много специален човек, за който самолетите са не само работа, но и живот...

петък, 9 март 2012 г.

Дафни, сладката овчица

Когато взех в ръцете си книжката на Tilda за пролетни вдъхновения, най-първото нещо, което ми се запечата беше тази сладка овчица. Зайците съм ги виждала много пъти, претворявани от талантливите ръце на хора от цял свят, но срещата ми с тази сладка овчица беше като любов от пръв поглед.

Казах си, недей да се хвърляш на сложното, много трудно е, дай нещо по-лесно. Но не, душата ми искаше точно нея. И така, след разговор с мъжа ми, който ме убеди да не режа скъпите ни хубави хавлиени кърпи, едва изчаках първия момент да се втурна към магазина за хавлиени кърпи и да си купя такава с точния цвят и размер. И след будуване до 3 часа (просто нямаше как да я оставя миличката с една ръка, нали разбирате), ето я и нея. Тя е мила овчица с огромно сърце и се казва Дафни. Мекичка и гушкава е и съвсем не като оригиналните си сестри, ухае прекрасно.



четвъртък, 1 март 2012 г.

Песента на птиците

Дойде март и е време за новото предизвикателство на Двете елши. Този месец ми е особено приятна темата, защото обожавам тази цветова комбинация и самите елементи, които сме задали - птици, клетки....

Ето и моите вдъхновяващи проекти. И този път си поставих за задача, макар и да не е задължително при някои от категориите, да спазя и елементите и цветовата комбинация.

Картичката е в любимия ми стил и честно казано много си я обичам. Едно от малкото неща, за които се ядосвам на някои производители е, че като направят някоя уникално красива колекция и след буквално 2-3 месеца преустановяват да я произвеждат. Такава беше хартията на Papermania Градина с рози, която просто обожавах. Преди няколко дни намерих едно останало самотно парченце с най-любимия ми дизайн Викториански рози и картичката веднага изплува в съзнанието ми. Картонените формички са от хартиите на Tilda Зимна птица, които са просто супер красиви.



Бижуто малко ме затрудни. И то не за друго ами тези пера са направени от лъскава тенекия. Голям зор беше да ги покрия хубаво с акрилните боички и да го запечатам с лак, но накрая резултата много ми хареса и се почувствах направо като победител:)



Ето и моите пилета. Сама си рисувах кройката и много си ги харесвам. Синьото пиле е с едни супер яки платове на Amy Butler и ми трябваше много сила на духа за да ги срежа, но сега като виждам пилетата и си мисля, че си заслужаваше.