четвъртък, 26 април 2012 г.

Стиймпънк вдъхновение

Да, определено Стиймпънка ме е завладял. Още едно спиране на нета и ето ги новите ми картички. Май трябва да се уговоря с доставчика ни да спира така веднъж два пъти в седмицата, че да мога да си майсторя. Огромно удоволствие е! Crackle боичка, много дистрес мастило Старинна снимка, картонени елементи и великолепните крафт картони на Tim Holtz:
Елемента горе с чарковете е ембоснат с детайлна златна пудра, но оставих топлината по-дълго, за да стане по-винтидж ефект. Плюс много дистрес (надали вече сте учудени) - Старинна снимка.
Тук има ембоснат фриз долу с прозрачна пудра, но не се вижда добре на снимката.
И последната е малко по-розовка, но поне е старинно розово :))) Опити с печатане с акрилни бои плюс познайте какво? Дистрес мастило Старинна снимка. Това, което с Ем ви говорим за Клуба на дистресохолиците и нашето почетно място там не е шега:)

петък, 20 април 2012 г.

Part 2....

И довършените заготовки и идеи от вчера...






и малко Стиймпънк...



четвъртък, 19 април 2012 г.

Откраднати мигове

От определено време имам странното усещане, че времето се забързва. Не знам дали сте го забелязали и вие, но при мен е така. Имаш чувството, че минути за секунди се превръщат в часове, дните се сливат и в следващия момент се усещаш, че са минали месеци.
Поради това напоследък (а това е от доста време насам) все си трупкам мъничко по мъничко разни нещица, в които съм се влюбила с надеждата, че ще ги използвам "когато имам време". Ето защо, макар че малко се стресирах, днес когато по стечение на обстоятелствата останах без нет и телефон, се метнах на кашончето ми с материали като гладно сомалийче. За секунди цялата маса стана в хартии, джвъчки, елементи, печати, мастила, корк и какво ли още не:)



Голям кеф да ви кажа. За един час спретнах цели 4 картички и няколко заготовки, които смятам още утре да завърша. Много ми беше хубаво. Това бяха едни наистина откраднати ценни мигове за мен и любимото ми хоби.

А ето ги и тях. Отново винтидж с лек наклон към Belle epoque. Уникална колекция на Prima, която отново ме върна към страстта ми.




петък, 6 април 2012 г.

Фреди

Тази жабка е подарък за рождения ден на баща ми:)
Казва се Фреди и обича да яде мухи и всякакви летящи гадинки.
Освен това има много весел гащеризон, нали ;)