неделя, 21 февруари 2010 г.

Айдиии, дойде заветния ден!!!

Урааа, днес е откриването на Двете елши!
Тези от вас, които ни познават знаят, че за нас това е една сбъдната мечта, защото сме луди на тема картички и всякакви майсторийки. Защото обичаме да изпълваме живота си с красота. И защото всеки ден се чувстваме благодарни, че намерихме сили да сл...едваме мечтите си, независимо от опасенията, страховете и рутината в живота ни.
Двете елши е кътче за майсторене, място да споделим идеи, хитри хрумвания, то е и магазинче за всякакви неща, полезни за всеки крафтър. Но най-вече Двете елши е нашето местенце за забавления, приятелство и една малка фабричка за мечти.
С най-голямо удоволствие ви каним да станете част от нашия приятелски кръг и заедно да създадем повече красота, да се забавляваме заедно и да творим!

Ето и детайлите:

www.2elshi.com - това е Кътче за майсторене - тук ще намерите всякаква информация за техники, хитринки, идейки.

www.2elshi-shop.com - това е магазинче с всякакви материали за вашето майсторене - печати, мастила, шарени хартийки, всякакви джунджурийки от брадс до цветенца, както и ръчно направени картички от нас тричките - Рали, Гери и Ем.

http://2elshi.blogspot.com/ - нашето блогче, в което можете да пишете каквото пожелаете, да давате ценни съвети и коментари по всяка повдигната тема.

Молим ви да ни подкрепите, за да може и в България да имаме качествени материали за майсторене. Това са:

widget:

banner в сайт:

banner за подписи във форуми: [url=www.2elshi-shop.com][img] http://picasion.com/pic17/a2a9fb4052d1a357561f1bb5e155c227.gif [/img][/url]

Благодарим ви и се надяваме да останете доволни:)

9 коментара:

Creative каза...

Поздравявам ви за смелото начинание! И ви пожелавам то да ви носи само положителни емоции! :) Сега отивам да разглеждам щандовете. :))

Мама на Ежко каза...

Честито, разгледах го добре е направен, даже супер :)

Creative каза...

Ей, страхотни неща предлагате! Очите ми останаха в хартиите и брадсовете, и пънчовете .. И веднага въпрос - за хора от София, (т.е. за мен :))) може ли да се направи така, че да не се налага да се минава през куриер? Ако е възможно на крака бих дошла :))

Chiges каза...

Честито, Рали! Много се радвам, че денят най- после дойде :).
Отивам и аз да разглеждам.

Unknown каза...

Честито и от мен! Много се радвам за вас! Желая ви успех в начинанието! Прекрасно е, че благодарение на вас, вече имаме такова магазинче и BG! Лично аз ще се възползвам :).

Irena каза...

Поздравления за начинанието!
Желая ви много успехи!

Arabela каза...

Честито и успехи в начинанието!

Мързеланче каза...

Честитооооо!!! Веднага слагам банер!

Nana каза...

Честито окриване. Много, много успехи както търговски така и творчески! Магазинчето и сайта са супер. Взех банерчета за блогове и форуми. Магазина ми хареса много защото сте го заредили качествено за сметка на количеството. Който си разбира си разбира. Жалко, че не мога да пазарувам от вас иначе с удоволствие бих.