петък, 30 април 2010 г.

Оооо, Шотландия моя!

Това е моето проектче - вдъхновение за Предизвикателството на Двете елши - Покажи ми своята мечта!

Аз съм мечтателка, признавам си! Обичам да си мечтая и да летя:) И затова ми беше много трудно да избера само една мечта, която да направя.

Но пък мечтата да стъпя на мечтаната ми Шотландска земя не е от вчера. Това ми е най-отколешното желание, но все не съм имала възможност да го осъществя. Ето защо мечтата, която искам да ви покажа е любимата ми долина Гленкоу, която се намира в сърцето на Шотландските тучно зелени земи. Обградените с планини, прорязани с рекичка поля, обагрени с лилави петна на пирен и тръни, отдавна карат сърцето ми да тръпне.



А ето го и истинското ми вдъхновение. Както виждате на хартия е много трудно и дори невъзможно да се предаде уникалната спираща дъха красота на долината Гленкоу.



И малко музикално вдъхновение:

5 коментара:

Le каза...

ех ееех!
Желая съвсем скоро да ни покажеш тук нещо, което прилича на картичка, но не е...нещо от хартия, разгръшащо се и не само да прилича, ами да е...самолетен билет, за твоята мечтана дестинация!

Chiges каза...

Ех, Лени винаги намира подходящите думи :). Пожеравам ти и аз същото, Рали.
Картичката е много одухотворена, като приказка е :).

Irena каза...

Рали, прекрасна картичка, пожелавам ти да посетиш това толкова красиво място и то по-скоро!

Em каза...

Сигурна съм, че много скоро тази твоя мечта ще се сбъдне и искрено ти го пожелавам, защото ти си прекрасен човек и го заслужаваш!

Milena каза...

Ех,Рали...споделяме една и съща мечта.Много,ама много искам да посетя тази страна,интерес представлява за мен и културата.Дано ни се сбъдне мечтата:)
Много оригинлана картичка си направила!
П.П.Музикалното произведение е прекрасно!