неделя, 23 януари 2011 г.

Готическо

Отдавна замислям един проект, за сватба в леко готически вамп стил - черно, кърваво червено, релеф и цвете - стилно, без излишни елементи. Ето и първите две части от тази сватбена концепция. Цветето е направено от органза, в която беше опакован подарък от скъпата ми Ем и я пазех точно за този случай. Трябваше да бъде роза, но малко се получи по-скоро като мак, което макар и стилно като че ли добави леко испански привкус в цялостната концепция. Като вдъхновение ми подействаха и великолепните брошки на Рали, две от които скоро ще имам удоволствието да нося. Много ми харесва как се получи, а на вас?





16 коментара:

Em каза...

Страхотни са, мила! Направо спират дъха!

Lidiya каза...

Супер са, Рали! Представям си колко ще са въздействащи като са много! Когато са повече (картички, кутийки, каквото и да е) някак си се допълват и посланието и красотата се умножават. Гостите ще са очаровани и пленени :)

Unknown каза...

Рали,много са стилни!Супер си!

Green-Eyed Girl каза...

Семпло и много елегантно. Определено с дивите макове ефектът е много по- голям. Кутийката би била перфектна и за годежен пръстен.

Te4eto каза...

Ммм, впечатляващо! Много стилно и нетрадиционно като за сватба! Очаквам продължение...

Addii каза...

зашеметяващо!много,много стилно и изискано

Маги каза...

Много стилни и изискани!

Ralitsa Tsolova каза...

Рали, ако сега ми предстоеше да се приготвям за сватбата си, сигурна съм, че бих избрала именно твоя проект. Много стилен, строг и същевременно изгарящ - точно както любовта те кара да гориш :)))

... и благодаря, за високата ти оценка на брошките ми, за мен това значи много!

Unknown каза...

Чудесни са! Наистина комбинацията е нетипична за сватба, но пък, много въздействаща и красива!

Le каза...

Наистина са впечатляващи! И аз очквам продължение!

Анонимен каза...

Рали, зашеметяващи са! Изключително стилна и същевременно нетрадиционна сватбена цветова комбинация, но пък определено запомняща се :-) От доста време следя блога ти и си непрестанен извор на вдъхновения и различни стилове. Успех!

Chiges каза...

Много страстно наистина, Рали :). А цветята са прекрасни! Трябва голяма сръчност за изработката им- на мен така и не са ми се получили до сега :).

Boryana каза...

Прекрасни са! Наистина имат един загадъчен вид. Кърваво червено и черно си е класика в готиката. Не мога просто да пропусна да отблежа колко ми харесват! Толкова много обичам този стил! Сватба с готик елементи би било нещо адски красиво!

Renkata каза...

Raly, you have done something really amazing.
Such passion and drama !!!

Ганима каза...

С роза изобщо нямаше да е така въздействащо - виж макът си е точно на място... :)

mimimira каза...

Стилен и красив комплект!