четвъртък, 24 февруари 2011 г.

Анн от Грийн Гейбълс

Чели ли те тази поредица от книги - Анн от Грийн Гейбълс на авторката Люси М. Монтгомъри? Ако сте я чели ще знаете защо това момиче ми е толкова близко до сърцето. Този печат на Мо я показва точно в началото на историята й - бедното сираче, което чака своите осиновители в китното селце в Канадския остров Принц Едуард - с вехтата си синя рокля, черни обувки и голяма кафяво - зелена чанта, в която се намират всичките й притежания. Това е началото на един прекрасен живот, пълен с приключения, приятелства, пакости и бели, любов, семейна топлина и то на едно от най-красивите места в света! Няма човек, който да е чел книгите и да не е заобичал Анн или да е мечтал с нея.



Тази картичка я направих за себе си, за да ми напомня за Анн и чистото й мечтателско сърце. И макар, че точно тези цветове не бих сложила на едно място, те някак хармонично сами се подредиха.

Дано ви хареса. А ако поради някаква случайност не сте чели книгите, искрено ви ги препоръчвам!

6 коментара:

Hristovica каза...

Картичката е много нежна и точно отговаря на Ани, цветна, мечтателна и свежа. :о)

kenli каза...

Не съм чела книгата, но пресъздаването на героинята както виждам, е прекрасно!

Addii каза...

и аз не съм чела книгата,но ми възбуди интереса,а картичката ти е много хубава,цветовата комбинация е страхотна,цялата картичка има някакво специално излъчване

Green-Eyed Girl каза...

Много нежна, много жива картичка :) Страхотна е!

unicorn каза...

Рали за съжаление не съм чела книгата и някой ден ако попадна на нея със сигурност ще го направя:)))Картичката ти е прелестна и много ми харесва:)))

arcadia каза...

Картичката е страхотна и много ми хареса факта, че си я направила за себе си ;)