четвъртък, 24 март 2011 г.

Лилаво

Напоследък нямам много време да пиша и тази картичка е една от малкото, които съм правила напоследък. Много си обичам този печат и затова не пропускам да го използвам. Лилавото ми е любим цвят и затова много си я обичам тази картичка.

Самото дръвче и заврънтулките са ембоснати с бяла пудра. Фончето е състарено с дистрес мастило Лилава хармония.

Камъчетата са Swarovski. Много ми харесва този опалесцентен ефект на лилавите камъчета. Невероятен е. Винаги като снимам картички с тези камъчета се чувствам все едно ограбвам картичката от цялото й великолепие. Просто няма начин да предадеш истинския блясък със снимка.

Надявам се да ви хареса.Възползвам се тук да благодаря за наградката, която ми връчихте момичета! За мен е наистина чест, че се спирате на моя блог и ви харесва какво виждате в него.

И защото аз лично се възхищавам на страшно много от вас няма да предавам наградката само на няколко блога. Считайте се всички за наградени, защото всички заслужавате!

Но ще изпълня частта от играта за 7 неща, които ме характеризират:

1. Много чувствителна душа съм и всичко взимам много присърце. Винаги се опитвам да балансирам душата си, но като Везна в мен вианги се борят светлината и мрака. Обаче все така се случва, че някое от тях взима превес.

2. Имам свръх развито чувство за справедливост. Когато се наруши не мога да стоя безучастна, дори това да доведе до конфликти и както обикновено се случва до разочарования за мен самата.

3. Обичам готик културата, музиката и цялото това усещане за тъга и мрачност. И всичко това на фона на позитивната личност, която съм. Какво ви казах - чиста Везна:)

4. Падам си по вампирите. Но не онези лигави, емо вампири, по които припадат всички девойки напоследък, а по по-лошите страшни и хапещи вампири:) Само да доуточня, че тази ми страст се породи доста време преди манията, която напоследък е завладяла всички тийнейджъри. Любими са ми филми и сериали като: Кралицата на прокълнатите, Дневниците на вампира, Истинска кръв и доста други. Чета и доста книги по темата.

5. На всичко казано до тук искам да добавя още един парченце в моята мозайка - аз съм келт по душа. Всичко, свързано с Шотландия, Ирландия и келтите ми е много присърце. Музиката им чак ме разплаква. Мечта ми е някой ден да се разходя по тези места.

6. Изключително много е развито котколюбството в мен. Имам две котки и направо ги обожавам. И тук да ви препоръчам книгата на Тери Пратчет - Автентичната котка. Уникално четиво:)

7. Когато обичам това, което правя съм страшен работохолик, както може би сте забелязали. Нямам спиране. Това обикновено води до недоспиване и какви ли още не вредни и неприятни последици. Все си казвам, че трябва да забавя темпото, но нещо не ми се получава....

7 коментара:

Addii каза...

Този печат е просто страхотен,картичката е станала прекрасна.

Rumilina каза...

Разкошна картичка в лила-любимият ми цвят. Виждам, че и ти притежаващ говорещият сам за себе си печат. Моята картичка която публикувах вчера е в злато, червено и крем, но твоята комбинация е наистина впечатляваща. Поздрави от мен.

Green-Eyed Girl каза...

Рали, разкошна е картичката ти. Аз си взех Чаеното дърво от тази прекрасна колекция и не пропускам случай да злоупотребявам с него :)

arcadia каза...

Разкошна е - цвета, хартиите, ефекта!

goldie каза...

Чудесна картичка!!!!!
Имам наградка за теб в моя блог http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/!Лек ден!

Renkata каза...

Super e!

Anji78 каза...

Много е красива!