вторник, 22 ноември 2011 г.

С аромат на ябълки

Гогато открих кройката за тези ябълки ми се стори много сложно как ще се получи (ако я видите и вие ще се зачудите първоначално). Бях си начертала на плата кройката и си седеше така зарязана настрани, стоеше си докато уших купища други играчки. До днес...когато реших, че й е дошло времето да се пробвам да я ушия. Още повече, че на снимката на вече готови ябълчици, те изглеждаха толкова апетитни и красиви.

И то взе че се оказа лесно! И след първата ябълка последваха още три. Много им се радвам и тържествено обещавам, че вече няма така лесно да се плаша на кройките:)

Дано ви харесват!






9 коментара:

kenli каза...

Веселки ябълчици!А аранжировката ти е много добро допълнение към тях!Добре си се справила с ушиването, така че продължавай в същия дух!

Miss Emerald каза...

Рали, тези ябълчици са тоооооолкова красиви! Браво! Справила си се страхотно и с изработката им, и с подбора на платове! Супер са!

Kras каза...

Много симпатична ябълчица -кройката с три шевни ръбчета ли се постига-красива е

arcadia каза...

Оооо, Рали - дай едно кило! Намигване към теб с небезизвестната реклама от последните години ;) Но, ябълчиците ти са наистина страхотни и са чудесно допълнение към всяка аранжировка.Браво от мен, че не си се отказала.

Nelly's handmade каза...

eeeee страхотни са, Рали :))) ама уникални са тези платове!!! Страхотни попадения!!! :)))

Биляна каза...

Прекрасни са! А платовете са разкошни!

Green-Eyed Girl каза...

Страхотни са!

BEARKIS каза...

Мноооого ароматно ми става,и апетитно,,,страхотни платове и изпълнение!!!

Nelly каза...

еййййй тези ябълки са така красиви, невероятни са с тези щампи, които си избрала и с майсторското ипълнение разбира се!!!