четвъртък, 15 декември 2011 г.

Коледна елхичка

Много ми беше мерак да направя една такава 3D елхичка. Когато ми поръчаха Коледен подарък с думите "Ама да е нещо красиво и мекичко и хубаво, ти знаеш :)", веднага реших да се впусна в този проект, макар че ми изглеждаше доста труден.

Трябва да се похваля, че проекта си го нарисувах аз. Никъде не можах да намеря кройката, освен срещу доста парички и затова реших да викна Неволята и тя както обикновено реши да ми помогне:)

И така, след часове шиене, пълнене и пришиване, ето я и нея, моята първа Коледна елхичка. Тя вече си има сестричка, която пък ще отиде при мама, която знам, че много ще я хареса и обича.

Дано и на вас ви хареса!

7 коментара:

vilini каза...

Невероятна елхичка.Браво на "НЕВОЛЯТА"

Te4eto каза...

Браво, много е коледна!

Miss Emerald каза...

Аааа, харесва ни, харесва ни! Чудна елхичка! И съм сигурна, че на живо е още по-красива, а на пипане - мнооооого мекичка! Поздравления и за кройката!

Cvety каза...

Чудна е елхичката! Вчера гледах урок за същия модел, имаше кройка, но твоята направо си е по-красива. Запазих снимките, ако ти е любопитно, но не помня сайта.
Тортата също е много готина, въобще шитите ти неща са доста вдъхновяващи.. и с тези вълшебни платове :)
Дали да не се похваля, че днес се обзаведох с първата си шевна машина и да си призная - точно подобни неща ми се шият.. след като се науча да боравя с нея :)
Поздрави!

Valchen каза...

Направо е прекрасна и великолепна! Толкова много ми харесват тези шити неща, а съм толкова схваната в пръстите;) и затова много се радвам на красивите гушкави неща, които показваш!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Отново великолепие, Рали - голям майстор на машината си! А и не само!!!!!
Поздрави и прегръдки!

isi каза...

Много е сладурска...