събота, 31 декември 2011 г.

Нова година, нови проекти и нови предизвикателства!

Първо искам на всички да ви пожелая много Честита Нова Година!
Пожелавам ви освен обичайните чудесно здраве, щастие, любов, късмет, радост и сбъднати мечти, никога да не стихва онова нещичко, което наричаме творческо вдъхновение! Нещото, което сравнявам с влюбването, пърхането на пеперуди в стомаха ти... точно онова, което сигурно и вие изпитвате, когато майсторите, когато тъкмо сте си легнали и ви хрумва "най-добрата" идея и няма начин да не станете и да почнете да й вдъхвате живот. Това е искрата, която ни поддържа, която е като гориво за нас! Именно нея ви пожелавам да поддържате искряща!

А сега, защото проектите ми са готови от доста дни и просто нямах търпение да стане 1-ви и да пуснем новото предизвикателство в блога на Двете елши, искам да ви покажа както измайсторих за Януарската ни тема "Уютна зима".

Първият проект е в категорията Хартиени изкуства. Тази картичка я направих за мъжа ми и той толкова си я хареса, че ми стопли душата!



Следват обичките ми със SWAROVSKI ELEMENTS кристалчета и висулки снежинки:



И проектът, който истински ме припоти, едно много миличко нещо, което му казват "tea cozy" или нещо, в което чайника ти да се сгуши, за да поддържа чая ти топъл. Бях видяла една къщичка, от което ми дойде идеята за моята. Но без кройка и с ограничени умения в пачуърка, малко ми беше трудно, но това, което се получи е просто супер удовлетворяващо и много ме зарадва!






Отново, Весели празници и до скоро! И искрено се надявам да се забавлявате с нас в новото ни предизвикателство и да откриете нови хоризонти за вашата творческа душа! Очаквайте и много нови изненади през новата година от Двете елши!

Рали

7 коментара:

Маги каза...

За много години, Рали! Нека новата 2012 ти донесе най-вече здраве, щастие и повече моменти за радост и усмивки!
За жалост не успях да прочета текста, защото ми показва квадратчета на много от буквите. :( Но нещата,които си направила са страхотни и вдъхновяващи. :)

Addii каза...

Честита Нова Година,живи ,здрави и много щастливи!
Прекрасни неща си натворила,а къщичката за чайника е толкова хубава..просто страхотна!Много точно отговарят на темата!

Mila каза...

Честита Нова Година,Рали!Много здраве,усмивки,сбъднати мечти и все така да ни радваш с вдъхновение и приказни творения през Новата 2012-та!
Страхотни вдъхновения си натворила :)

Rali каза...

Благодаря момичета:) Весела Нова година и на вас и всичко най-най!
Маги, съжелявам за буквичките, не знам защо се получава така, мисля, че е нещо от криптирането...

Green-Eyed Girl каза...

Прекрасна и вдъхновена нова година и от мен, Рали! Още много уютни мигове и семейна топлина ти пожелавам. И купища прекрасни творения като тези тук :)

Miss Emerald каза...

Рали, Честита Нова Година! Нека бъде преди всичко изпълнена със здраве, а след това пожелавам и на теб онова "гориво", което ни поддържа и кара да вървим напред, никога да не свърша!
Проектите ти са страхотни! НО... тази чудесийка за чайничето е просто невероятна! Толкова е уютна, задържаща топлината не само на чая, но и в душата на този, който я види! Прекрасно е!

Veselina каза...

Честита Нова година, Рали! Нека да е много здрава, щастлива и успешна, много творческа и късметлийска! Твоите неща винаги са така красиви и стилни, но тази премяна за чайничето е просто невероятна - страшно мило и уютно стои! Поздравления!