събота, 11 февруари 2012 г.

Запознайте се с Гърти

Запознайте се с Гърти. Тя е малка госпожица с рокля на розови цветчета, а разцъфналата гардения, закичена на ушенцето й я прави истинска кокетка. Тя е мило слонче и гледа на живота през розови очила.

Това е първия ми опит за 3D играчка и честно казано тъй-като съм общо взето самоука, а в книгата на Tilda, откъдето взех кройката, обясненията бяха просто брутално неясни, та доста се поозорих. Имам си някои несъвършенства, които ги виждам, но пък Гърти стана толкова щастливо слонче, с тази рокличка (за която истински й завиждам, защото е направена от платчето на Tilda), че всички несъвършенства просто изчезнаха. Тя е много обичано слонче! Надявам се и вие да й дадете подкрепата си, както и по една усмивка, за да бъде денят й още по-щастлив!




7 коментара:

Addii каза...

Аз лично и дарих няколко усмивки,много сладка и голяма кокетка наистина!За роклята да си призная....и аз искам такава :)

~Gery~ каза...

ООоо, много е готина слонката, мила! :) Такъв бонбон е с тази цветна рокличка! :) Браво!

KalySto каза...

Голяма сладурана! И рокликата ми хареса, и детайлите,копченцата абе всичко... Поздрави от мен!

Пъстър свят каза...

Рали, голяма сладурана е Гърти! Много ми харесва! Поздравления!

Miss Emerald каза...

Гърти, много ми е приятно да се запознаем! Ти направи вечерта ми по-усмихната, по-ведра, по-цветна, по-красива, по-уютна, по-стопляща, за което ти благодаря! На теб и на твоята създателка, която има истински талантливи ръце! Подарявам ви не една, а поне 101 усмивки!

Bo каза...

Много е сладичка! А рокличката и копчетата са върха! Толкова е цветна и слънчева! :)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Гърти, удоволствието от тази среща с теб е невероятно! Трябва да споделиш при кой моден дизайнер шиеш тоалетите си, защото роклята ти е зашеметителна :)
Рали, не знам какви несъвършенства откриваш по това прелестно създание, но за мен е голяма сладурана и с тия копчета..направо е уникално свежарска..
Направо ще ме зарибите и мен да се впусна в шиенето с тия изкушения..