четвъртък, 1 март 2012 г.

Песента на птиците

Дойде март и е време за новото предизвикателство на Двете елши. Този месец ми е особено приятна темата, защото обожавам тази цветова комбинация и самите елементи, които сме задали - птици, клетки....

Ето и моите вдъхновяващи проекти. И този път си поставих за задача, макар и да не е задължително при някои от категориите, да спазя и елементите и цветовата комбинация.

Картичката е в любимия ми стил и честно казано много си я обичам. Едно от малкото неща, за които се ядосвам на някои производители е, че като направят някоя уникално красива колекция и след буквално 2-3 месеца преустановяват да я произвеждат. Такава беше хартията на Papermania Градина с рози, която просто обожавах. Преди няколко дни намерих едно останало самотно парченце с най-любимия ми дизайн Викториански рози и картичката веднага изплува в съзнанието ми. Картонените формички са от хартиите на Tilda Зимна птица, които са просто супер красиви.



Бижуто малко ме затрудни. И то не за друго ами тези пера са направени от лъскава тенекия. Голям зор беше да ги покрия хубаво с акрилните боички и да го запечатам с лак, но накрая резултата много ми хареса и се почувствах направо като победител:)



Ето и моите пилета. Сама си рисувах кройката и много си ги харесвам. Синьото пиле е с едни супер яки платове на Amy Butler и ми трябваше много сила на духа за да ги срежа, но сега като виждам пилетата и си мисля, че си заслужаваше.



3 коментара:

Unknown каза...

Леле страхотни красоти си направила :) Пиленцата са страхотни сладурчета :)

Miss Emerald каза...

Рали, при теб песента на птиците е много красива и омайна! Мога да слушам и да се радвам на твоите птички цял ден! И бижуто е прекрасно!

Rumilina каза...

Всичко е перфектно! Цветовете са топли и нежни,всичко което си сътворила навява чувството на хармония спокойствие.