четвъртък, 26 април 2012 г.

Стиймпънк вдъхновение

Да, определено Стиймпънка ме е завладял. Още едно спиране на нета и ето ги новите ми картички. Май трябва да се уговоря с доставчика ни да спира така веднъж два пъти в седмицата, че да мога да си майсторя. Огромно удоволствие е! Crackle боичка, много дистрес мастило Старинна снимка, картонени елементи и великолепните крафт картони на Tim Holtz:
Елемента горе с чарковете е ембоснат с детайлна златна пудра, но оставих топлината по-дълго, за да стане по-винтидж ефект. Плюс много дистрес (надали вече сте учудени) - Старинна снимка.
Тук има ембоснат фриз долу с прозрачна пудра, но не се вижда добре на снимката.
И последната е малко по-розовка, но поне е старинно розово :))) Опити с печатане с акрилни бои плюс познайте какво? Дистрес мастило Старинна снимка. Това, което с Ем ви говорим за Клуба на дистресохолиците и нашето почетно място там не е шега:)

3 коментара:

Miss Emerald каза...

Рали, Рали, мнооого хубаво творческо стиймпънк вдъхновение, дало прекрасни, прекрасни резултати! Браво! И още миналия път ти казах, че лично аз нямам нищо против да оставаш поне веднъж в месеца без нет и телефон, за да може да ни радваш и с хартиени произведения! Ако ти не се уговориш с доставчика, ще се направя на Шерлок Холмс, ще го издиря и ще му пусна оферта, хи-хи!

Krasiana Kostova каза...

Рали, наместила си я виждам последната:))Супер яка серия!

Green-Eyed Girl каза...

Рали, много са хубави картичките ти. Макар и стиймпънк, изглеждат доста елегантни. Доставчикът да спира по- често нета!