неделя, 27 май 2012 г.

На гости на...

Тази седмица ми се падна честта да отправя поредното предизвикателство при нашите приятели Картичкофуриите. Този път ви предизвиквам да направите тагове (както знаете те ми станаха голяма страст напоследък). Вижте как да участвате на техния блог. А ето какво спретнах за да ви вдъхновя:)
Не знам дали се вижда добре, но в първите два тага съм използвала една любима техника, а именно, отпечатваш с дистрес мастило нещо (в случая бордюрите горе, долу и стола в първия и бордюра долу и старинното писмо във втория) и после с четка се втриват перфектни перли - аз съм използвала за целта Златно бижу и Зелена патина. За целта обаче трябва всичкото останало дистрес мастило да е изсъхнало, за да останат перлите само върху печата, който искате.
Иначе основно дистрес мастилата, които съм използвала са Маслина, Петно от орех, Старинна снимка, Горчица, Мармалад с подправки и Борови иглички. Каня ви да се включите и в нашия Клуб на (Не) анонимните Дистресохолици, като за него е необходимо да ни покажете нещо, направено с дистреси и да имаме вашия фейсбук профил. Приятни забавления, Рали

5 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Рали, страхотевични са тези тагове! Типично в твой стил - леко опушени, с нотка винтидж и плавно преливащи се цветове. Прекрасни!
Използвам възможността да ти благодаря за поканата в клуба на дистресохолиците - аз май оправия нямам :D

BEARKIS каза...

Поздравления!Много харесвам дистрес мастилата,надявам се поканата да е безсрочна ,когато имам възможност да се сдобия с тях...

Addii каза...

Разкошни са тези тагове!

Nelly's handmade каза...

Aх че са красивииии... този със стола най-ме грабна! Прекрасни са :)))

Miss Emerald каза...

Рали, напълни ми очичките и душичката с поредната доза дистресо-хубавинка! Благодаря, че ми припомни и техника, която отдавна исках да пробвам, ама все отлагах. Ако не смогна с времето да се включа в предизвикателството, ще се разпиша официално в клуба с нещо. Задължително!