сряда, 4 юли 2012 г.

Попътен вятър и полъх от миналото

Май летния сезон ми се отразява положително в творческо отношение, поради малкото повече време, което ми остава да си майсторя.

Първият проект, който ще ви покажа и който може би вече сте забелязали е моето вдъхновение в Категория Хартиени изкуства за Юлското ни предизвикателство Морски полъх. Играта с дистресите този път ме отведе към синята гама, която придоби малко по-тюркоазен вид заради бледо жълтия цвят на манилата. За този таг използвах Счупен порцелан, Състарено дърво, Борови иглички и разбира се Петно от орех за дълбочина и за печатането. Оказа се голямо удоволствие да се използват течните дистрес мастила за рисуване - като акварелни боички са. Малко подпомогнах илюзията за море с течно Старинна снимка.



Другите два проекта направих днес набързо сутринта, защото беше спешно да ги занеса в Punto Art Bazzar, но определено с първата картичка си поиграх:) Намерих си картинка на старинен часовник, малко дистрес Старинна снимка, Напукващи акценти, кашон и любими хартийки и ето я и нея:) Извинявам се на тези, които знам, че не обичат няколко снимки на една картичка, но и трите ми харесват и исках да си ги имам в блога за спомен:)




А това е втората картичка, която спретнах - доста по-лесна беше, но така е с резист картоните на Тим Холц, честно казано няма какво да им добавиш особено, те са просто брутално яки и сърце не ми дава да ги покрия с нещо друго.

Това е от мен за сега,
Лека вечер и дано успеете да откраднете някой миг за творене:)



3 коментара:

Анонимен каза...

Рали, последните ти неща са просто уникални :-)

Green-Eyed Girl каза...

Картичките са страхотни, обаче очите ми останаха в тага. Уникален е!

Ani каза...

Рали, всички са уникално красиви!