сряда, 31 октомври 2012 г.

Отминалите времена

Не е тайна за тези, които следят блога ми и нещата, които правя, че Стиймпънк стила трайно е завзел място в душата ми и подхранва моето въображение.
Проблемът е, че както знаете едно нещо води до друго и стъпка по стъпка, с много експериментиране навлизам вс епо-надълбоко в дебрите на това интересно и вълнуващо течение.

Таз месечното ни предизвикателство е посветено на отминалите времена и тъй-като Стиймпънка се подхранва именно от носталгията по миналото, потрих доволно ръце и се впуснах в поредната доза експерименти, цапотене, мазане, усвоих няколко нови техники... с две думи сериозно си поиграх - поредния повод, който дадох на някои хора да повдигнат вежди и осъдително да ме посъветват, че е крайно време "да порастна и да престана да си играя" :)))) Но какво разбират те, аз знам, че само вие, моите приятели и съучастници в майсторенето ще ме разберете:)

Най-напред ще ви покажа първия ми опит в т.нар. mix media. Доста си поиграх и беше истинско забавление.

Искам и да ви представя граф Мортимър - първата ми стиймпънк филцова играчка.


 И накрая една брошка от филц, чаркове и дантела:


Не забравяйте, че именно в експеримента се ражда най-голямото удоволствие и удовлетворение!

3 коментара:

✿LemonBella✿ каза...

За мен Стиймпънк стила е все още неизследвана територия, но съм очарована от твоите идеи и проекти! Мустакатият господин ме плени от пръв поглед :)Поздрави

Miss Emerald каза...

Рали, публикация, която със сигурност знаеш колко радва очите ми, пълни сърчицето ми и кара пръстите ми да искат да се захванат на секундата, ако може с творене. Всичко е прекрасно, но графа мноооого ме грабна! Браво! Не спирай да експериментираш и моля те, остави тази хубава частица от детското в себе си. Не го пускай да си ходи, защото иначе може да загубиш и желанието за изследване на нови светове, в случая - техники.

Hristovica каза...

Рали, влюбих се в граф Мортимър. Разкошен е, толкова си падам по такива играчки, леко откачени и многоооо пленителни. Страхотна си!