понеделник, 3 декември 2012 г.

Steampunk отново

Сигурно вече много съм ви досадила с моите стиймпънк нещица, но няма как, вече съм толкова дълбоко зарибена, че нямам желание да посягам към друг стил. Още повече, че навлизам все по-дълбоко в използване на нови материали, експериментиране с разни техники, че честно казано имам усещането, че съм едва в началото на пътя, а дой се очертава да е мнооого дълъг. Новата ми страст е да слагам истински чаркове на картичките и таговете. Ето и два от последните, които измайсторих: Този път се постарах да се огранича само с кафяви дистрес мастила (Събрани клони, Петно от орех, Оръфано зебло) и за пореден път се съгласих мислено с Тим Холц, че кафявите никога не са достатъчни:)

5 коментара:

Miss Emerald каза...

Да са ми омръзнали твоите неща? Сигурно се шегуваш! Хи-хи! Затъвай, експериментирай, показвай, а аз ще се наслаждам дълго, дълго, на това, което правиш! Уникални са тези тагове, Рали!

Марияна каза...

Уникални са таговете! С голямо удоволствие разглеждам всеки път когато публикуваш нещо. Продължавай с експериментите, а ние ще се наслаждаваме на резултата!!!

Anelia каза...

Рали, ставаш все по-добра. Таговете са разкошни, имам чувството,че всеки момент ще оживеят и колелата и чарковете ще заработят :-)Дерзай!

Мира каза...

Страхотни са!

Unknown каза...

уникални са рали,браво мила