събота, 16 март 2013 г.

Top 10 most loved projects of mine

Подобни публикации се пускат в началото на годината, но въпреки това днес ми беше време за равносметка и реших да ви покажа кои мои проекти са ми най-насърце. Подредбата не е по най-любими:)

1/ Започвам с проект, който е много успешен, благодарение на Punto Art Bazaar - любима галерия, прекрасни приятели, с които правим много съвместни неща. Ето и част от картичките, които предлагам в галерията им:
 2/ Вторият проект за мен е много важен, защото за първи път пробвах много нови техники и ми се отвориха очите за това как от един нищо и никакъв картон можеш да направиш чудеса. Тук е мястото да благодаря на великолепния Andy Skinner.

3/ Този проект пък показва страстта ми към есента, прекрасните й цветове, миризмата на печени кестени и изобщо... обожавам този сезон!
5/ Стиймпънк паното ми беше едно от първите, които съм правила, а и знам при кой е в момента и много ми е мило.


6/ Граф Мортимър и Мортиша МакАкалистър - първите две Стиймпънк кукли от една серия, която трябва скоро да подновя, защото е огромно удоволствие!

7/ Една много скъпа за мен картичка с печат, който обожавам и хартия, която ми се къса сърцето да режа :)

8/ Първият ми тефтер!

9/ Любимият ми таг на морска тема:


10/ Бижутата ми станаха още повече и се превръщат във все по-голяма страст:

Дано и на вас харесват моите Топ 10 проекти!
Enjoy!
Рали

3 коментара:

Toni каза...

Страхотни са!!! Стиймпънк стила ти е неповторим! Куклите - страхотни, а бижутата...истинско бижу:) В толкова различни стилове и все така перфектна! Браво!

Ганима каза...

Много, много ми харесаха! Прекрасен топ 10!

bgakinom каза...

Много ми допада идеята "Да уловим мигът!".В този проект времето наистена е уловено.