сряда, 5 май 2010 г.

Викториански прозорец и един от първите ми опити с Copics

Толкова ми хареса новата тема на Предизвикателството на Двете елши, поставена от Creative, че исках да направя нещо специално. Това е моят Викториански прозорец. От много време съм запалена по готик, викторианския и бароковия период на изкуството и затова се зарових да намеря подходящия за случая.

Това също така ми е и един от първите опити с Copic маркерите. Нямам достатъчно палитра, но пък мисля, че се получи много добре. С малко Дистрес мастило Старинна снимка, викторианско столче като изпъкнал елемент и мъхестите хартии на Laura Ashley - мисля, че постигнах идеята си на 100%. А сега остава и на вас да ви хареса!

Участвайте в предизвикателството ни, защото темата е много интересна и дава възможност на човек истински да твори, да вложи душа и сърце в това, което прави.

Честит празник!

11 коментара:

Creative каза...

Рали, картичката ти е страхотна! Невероятна! Такава наслада за очите е! Приказна!!

Le каза...

ох, едни от любимите ми цветове, а тази хартия е прекрасна! Поздравления за новото предизвикателство!

Ivolina каза...

Рали, човек наистина се пренася в една викторианска стая с твоята картичка. Сяда на креслото в еркерния прозорец и гледа към прекрасната английска градина, където тревата е прекрасна, защото я косят и поливат от 500г.

Chiges каза...

Разкошна е, Рали! Истинска приказка :). Очарована съм!
Между другото, понеже текстове на английски не чета, освен ако много не се налага, като си поръчах въпросните хартии на Л.А., изобщо не предполагах че има и мъхести такива :D. В последствие малко ме изненада неприятно това, но като гледам при теб колко добре седи, ще взема да радмисля :D.

Irena каза...

Рали, картичката ти е разкошна, много ми хареса.
Мнохо е хубав и новият вид на блога ти :)

Д. Стефанова каза...

Перфектна!

Lina каза...

Наистина невероятна картичка! Такава, която ме кара да се замечтавам

Irena каза...

Рали, заповядай в моя блог :)

toni_n каза...

Красота!
Имаш нещо и при мен :)

Поздрави,
Тони

Lina каза...

Sled kato vidiah strahotnite cvetove i cvetovata gama na kartichkata se zapalih i po Copics markerite :) Za moe sujalenie obache neshto "udriam na kamuk" ot kude moga da si kupia :( Pls help :) Predvaritelno blagodaria

Sluncheva sedmica

avocett каза...

Картичката наистина е страхотна , особено цветовете са невероятни !
Приятен ден !