понеделник, 28 ноември 2011 г.

Торта с ягоди и рози

Този път мисля, че истински се затрудних. Ама не стига, че съм още бебе в шиенето, но не, трябваше да се захвана за най-сложното нещо. И то от една ягодка стана като онзи израз "Палто за копче". И аз така. Исках да пробвам как ще стане ягодката, но я видях върху торта и като се загнезди в съзнанието ми желанието да я направя и нямаше как. Нали знаете какво е да започне да ви чопли.... и няма шанс никакъв! И така с висене до 4 часа през нощта, скъсване на нервите многократно (и огромното ми желание да метна през прозореца книгата с инструкции, които бяха просто толкова невероятно сложно описани, че нищо не им се разбираше), старанието да се сетя как аджеба да зашия кръг за правоъгълник, ето какво родиха ръцете ми.

Не ме съдете строго, знам, че е малко кривичка, но пък мисля, че се получи що годе добре:)




8 коментара:

KalySto каза...

Написах ти голям коментар, но блогъра май го изяде:(
Чудесна е и от далече изглежда като истинска!Харесаха ми и ягодката и розите!А колкото до недостатъците,май всеки си е най-големия критик,и като за пръв опит си е супер! Поздрави!

Miss Emerald каза...

Честно казано преди да прочета публикацията ти, мислех, че си направила истинска торта от блатове, крем и великолепна украса! Справила си се страхотно, Рали! Затвори критичното око и се наслади на вълшебството, което си създала!

Mila каза...

И-ха, Рали, много е яка! И тоя разкош най-отгоре :) /добре, че съм хапнала, че ми се прияде торта... /

Lionelsa каза...

Аз като скарана с шевната машина, направо останах с отворена уста след като видях тази вкусотия. И колкото и да гледам нищо криво не откривам.

Може ли съвет от къде и аз да си купя книга с инструкции за шиене?

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Рали, мила.....възхищавам ти се, страхотна торта е станала, и никак не е крива - все пак е от плат.Ягодките, розите...като истинска е, и в тези цветове - чудесна! Така ви завиждам за това, че намирате време за такива неща - и ти , и Злати, и Гери....Чудесни сте!
Поздрави и прегръдки!

Milena каза...

Прееееелееееееееест леееелеее:)
Рали, невероятна е! Изглежда "сочна" и ароматна. Десените, детайлите, дантелката, а ягодката е черешката на тортата.;)
За мен шиенето е свръх трудно и мисля, че си се справила повече от добре. Браво!

Addii каза...

Чудесна вкусутийка!Прекрасно изглежда,много сладичка!

Маги каза...

Леле, Рали, каква разкошотия!Браво!