четвъртък, 19 април 2012 г.

Откраднати мигове

От определено време имам странното усещане, че времето се забързва. Не знам дали сте го забелязали и вие, но при мен е така. Имаш чувството, че минути за секунди се превръщат в часове, дните се сливат и в следващия момент се усещаш, че са минали месеци.
Поради това напоследък (а това е от доста време насам) все си трупкам мъничко по мъничко разни нещица, в които съм се влюбила с надеждата, че ще ги използвам "когато имам време". Ето защо, макар че малко се стресирах, днес когато по стечение на обстоятелствата останах без нет и телефон, се метнах на кашончето ми с материали като гладно сомалийче. За секунди цялата маса стана в хартии, джвъчки, елементи, печати, мастила, корк и какво ли още не:)



Голям кеф да ви кажа. За един час спретнах цели 4 картички и няколко заготовки, които смятам още утре да завърша. Много ми беше хубаво. Това бяха едни наистина откраднати ценни мигове за мен и любимото ми хоби.

А ето ги и тях. Отново винтидж с лек наклон към Belle epoque. Уникална колекция на Prima, която отново ме върна към страстта ми.




6 коментара:

Анонимен каза...

Ихаа, Рали, какъв маратон си си спретнала днес! И аз тъкмо майсторя картички с новите хартийки, които си взех днес от Вас. Уникални са! Благодаря Ви!

Поли каза...

Страшно ми харесват тези винтиж картички, макар да съм далеко от тях.Обожавам да ги гледам, чудни са!

Nelly's handmade каза...

Ех, наистина са страшно вдъхновяващи хартиите на Прима... Скоро надявам си и аз да намеря временце да си поиграя с тях :)

Всички са прелестни, Рали... мноооооооооооооооооооого ми харесват всичките! :)

Valchen каза...

Трябва по-често да нямаш телефон и нет, за да можеш по този наистина великолепен начина да ни възхитиш с прекрасни творения като тези! Искрени адмирации - точно това е стилът, който най-много ми допада!

Маги каза...

Сътворила си прекрасни картички, Рали!

merypoppins каза...

То повече от това какво може да се кажа:) Картичките са много красиви, точно отразяват стила и епохата! Поздравления!