сряда, 16 май 2012 г.

Тагчета

По едно време наистина вдъхновението ми за правене на каквото и да било от хартия беше леко поизчерпано и все не ми се сядаше да майсторя. Но от определено време манията ми по винтидж и особено стиймпънк стила ме върна в правата пътека и ето ме отново:) Този път истински се заиграх... Дойдоха разни нови нещица на моя гуру Tim Holtz и просто не се стърпях да потопя палави пръстчета в купищата дистрес мастила, които с Ем сме натрупали. И падна едно мацотене! Страх ме е да ви покажа на какво ми приличат пръстите, за да не ви уплаша. Само ще ви кажа, че като боядисвам яйца, ефектът е много по-нежен:))) Да ви кажа, установих няколко неща (едното със сигурност е, че колкото и да си мисля, че знам всичко, хич не е вярно:). За правенето на таговете на Тим едно от основните неща, освен мастилата разбира се, е картона. Досега просто нищо не съм правила! Сега като сложих ръце на Манила таговете му, разбрах каква ОГРОМНА разлика има! Картона е много странен, леко лъскав, но не се гърчи, колкото и да го мокриш и мацаш накрая изглежда перфектен, дистрес мастилата имат учудващо ярък и интензивен цвят, смесват се още по-добре, а като капнеш вода.... малееее, сега разбирам какво значи "дистрес мастилата реагират с вода"! Само едно ще кажа, ако досега си мислех, че съм била зарибена, нищо не е било! Вече съм тотално омагьосана. Чувствам се като дете, на което са му дали боички за първи път! Ето го и резултата. Останаха ми още само 2 тага и ще си ги пазя като очите докато не си взема още един пакет. Дано ви харесат моите експерименти:

15 коментара:

BEARKIS каза...

Засега мога само да мечтая и да се наслаждавам на твоите творения!!!

Kaxala каза...

Направо са великолепни! Искаааам, искам!

Ani каза...

Красота! Истинска наслада за окото!

Unknown каза...

Страхотни тагчета :) Tim Holtz може само да ти завижда :)
Поздрави, Юлия

arcadia каза...

Невероятно красиви са, тази техника ти е "в кръвта", Рали!

Valchen каза...

Рали, аз също съм тотален фен на всичко от Тим Холц! Още като начинаеща си бях поръчала голям пакет тагове и наистина картонът им е уникален - сякаш е създаден, за да влиза в контакт с дистрес мастилата! Твоите експерименти са станали великолепни!

Addii каза...

Всички са страхотни!

Маги каза...

Еха, страхотно!

Miss Emerald каза...

Еееех, Рали, Рали, така като чета направо ми се иска да се телепортирам при вас, да ги видя на живо и да се докосна до магичността им!

Deni каза...

Oмагьосващи са всички!Невероятни!

kenli каза...

Разкошотия!

Dafi✿ каза...

Приказни са!!! Прииска ми се и на мен да пробвам тази техника. Поздрави:)

Esi каза...

Рали, прекрасни са. Не знам дали е защото последните два видях "на живо", но те направо ме грабнаха.

Bo каза...

WOW! Чудни, приказни и фантастични! И аз завиждам, не само Тим Холц;)!

Green-Eyed Girl каза...

Прелестни са! Прекрасни вариации на тема дистрес, разкошни тагове. А Тим Холц определено знае как да разтуптява сърца ;)