неделя, 8 януари 2012 г.

10-те най-любими

През изминалата година, се пристрастих и към две други хобита - шиенето на играчки от плат и правенето на бижута (създадох Nocturne Gothic Jewelry), с което осъществих мечтата си да правя готик и викториански бижута.

Но страстта ми към правенето на картички не угасна и тази година и макар и да имах малко време и да не успях да майсторя много, все пак и аз имам любими мои картички. Така че и аз искам да се включа в инициативата и да покажа моите любими 10 картички. Направила съм си свой топ 10, главно поради сантименталната им стойност за мен. И така:

1-во място :)Тази картичка беше толкова вълнуваща за мен по няколко причини - за първи път изпробвах крафт картоните на Тим Холц, използвах шотландско каре (тези, които ме познават знаят колко луда съм по Шотландия) и картичката получи толкова голямо признание от една жена, която влетя през вратата на магазина, спусна се към картичката и настоя да ми остави повече парички, защото била невероятна! Добре, че ми остави минутка да я снимам за предизвикателството на Картичкофуриите:) Много ме трогна тогава и ми стана миличко!

2-ро място:Любимата ми Коледна картичка с камъчета SWAROVSKI и невероятния печат на Mo.

3-то място:Стиймпънк картичката, която направих за мъжа ми, за да му благодаря че е толкова мил и добър и невероятен!

4-то място:Много си харесвам тази картичка. Защото ми напомня на готическа вампирска стая:)

5-то място:6-то място:Това е първата ми стиймпънк картичка и имам много сантиментални чувства към нея.

7-мо място:Една от малкото картички, които съм направила за себе си, за да ми напомнят нещо. Чели ли те тази поредица от книги - Анн от Грийн Гейбълс на авторката Люси М. Монтгомъри? Ако сте я чели ще знаете защо това момиче ми е толкова близко до сърцето. Този печат на Мо я показва точно в началото на историята й - бедното сираче, което чака своите осиновители в китното селце в Канадския остров Принц Едуард - с вехтата си синя рокля, черни обувки и голяма кафяво - зелена чанта, в която се намират всичките й притежания. Това е началото на един прекрасен живот, пълен с приключения, приятелства, пакости и бели, любов, семейна топлина и то на едно от най-красивите места в света! Няма човек, който да е чел книгите и да не е заобичал Анн или да е мечтал с нея.

8-мо място:Любими експерименти с любими дистрес мастила...

9-то място:10-то място:Една от май-любимите ми Коледни картички!

Надявам се и на вас да ви харесват!

8 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Рали, всички са чудесни! Дори се сещам за още няколко, които също с лекота могат да се вмъкнат в топ 10 :) Продължавай да твориш да бъдеш все така неизчерпаем източник на вдъхновение!

Esi каза...

Рали, всички са прекрасни! Прегледах ги няколко пъти, за да си избера фаворит, но и десетте ми харесват много. Поздравления!

Veselina каза...

Честита Нова година, Рали! Чудесни картички за Топ 10! И аз не можах да си избера фаворит! Много са красиви и много стилни!

Bo каза...

Това е великолепен ТОП 10! Коя от коя по- по- и най-! Нямам думи! Остава ми само да се възхищавам тихичко!

Iva каза...

Рали,честита нова година!Невероятен топ 10,всичко което правиш е прекрасно!Пожелавам ти една успешна и творческа година!

Valchen каза...

Всичките са великолепни, макар и трудно си избрах фаворит - първата!

Lionelsa каза...

Благодаря ти, че ми припомни тези твой красоти. Страхотни са!

Tanya-Ukhova-mama каза...

Rali все открытки очень красивы!
Вы могли бы посмотреть "Балерина" это ваша работа или нет? если ваша, то я дам ссылку на ваш блог:) 4-ая фото
http://tanya-ukhova.blogspot.com/2012/01/blog-post_09.html