неделя, 8 януари 2012 г.

10-те най-любими

През изминалата година, се пристрастих и към две други хобита - шиенето на играчки от плат и правенето на бижута (създадох Nocturne Gothic Jewelry), с което осъществих мечтата си да правя готик и викториански бижута.

Но страстта ми към правенето на картички не угасна и тази година и макар и да имах малко време и да не успях да майсторя много, все пак и аз имам любими мои картички. Така че и аз искам да се включа в инициативата и да покажа моите любими 10 картички. Направила съм си свой топ 10, главно поради сантименталната им стойност за мен. И така:

1-во място :)



Тази картичка беше толкова вълнуваща за мен по няколко причини - за първи път изпробвах крафт картоните на Тим Холц, използвах шотландско каре (тези, които ме познават знаят колко луда съм по Шотландия) и картичката получи толкова голямо признание от една жена, която влетя през вратата на магазина, спусна се към картичката и настоя да ми остави повече парички, защото била невероятна! Добре, че ми остави минутка да я снимам за предизвикателството на Картичкофуриите:) Много ме трогна тогава и ми стана миличко!

2-ро място:



Любимата ми Коледна картичка с камъчета SWAROVSKI и невероятния печат на Mo.

3-то място:



Стиймпънк картичката, която направих за мъжа ми, за да му благодаря че е толкова мил и добър и невероятен!

4-то място:



Много си харесвам тази картичка. Защото ми напомня на готическа вампирска стая:)

5-то място:



6-то място:



Това е първата ми стиймпънк картичка и имам много сантиментални чувства към нея.

7-мо място:



Една от малкото картички, които съм направила за себе си, за да ми напомнят нещо. Чели ли те тази поредица от книги - Анн от Грийн Гейбълс на авторката Люси М. Монтгомъри? Ако сте я чели ще знаете защо това момиче ми е толкова близко до сърцето. Този печат на Мо я показва точно в началото на историята й - бедното сираче, което чака своите осиновители в китното селце в Канадския остров Принц Едуард - с вехтата си синя рокля, черни обувки и голяма кафяво - зелена чанта, в която се намират всичките й притежания. Това е началото на един прекрасен живот, пълен с приключения, приятелства, пакости и бели, любов, семейна топлина и то на едно от най-красивите места в света! Няма човек, който да е чел книгите и да не е заобичал Анн или да е мечтал с нея.

8-мо място:



Любими експерименти с любими дистрес мастила...

9-то място:



10-то място:



Една от май-любимите ми Коледни картички!

Надявам се и на вас да ви харесват!

8 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Рали, всички са чудесни! Дори се сещам за още няколко, които също с лекота могат да се вмъкнат в топ 10 :) Продължавай да твориш да бъдеш все така неизчерпаем източник на вдъхновение!

Esi каза...

Рали, всички са прекрасни! Прегледах ги няколко пъти, за да си избера фаворит, но и десетте ми харесват много. Поздравления!

Veselina каза...

Честита Нова година, Рали! Чудесни картички за Топ 10! И аз не можах да си избера фаворит! Много са красиви и много стилни!

Bo каза...

Това е великолепен ТОП 10! Коя от коя по- по- и най-! Нямам думи! Остава ми само да се възхищавам тихичко!

Unknown каза...

Рали,честита нова година!Невероятен топ 10,всичко което правиш е прекрасно!Пожелавам ти една успешна и творческа година!

Valchen каза...

Всичките са великолепни, макар и трудно си избрах фаворит - първата!

Lionelsa каза...

Благодаря ти, че ми припомни тези твой красоти. Страхотни са!

Бирюза... каза...

Rali все открытки очень красивы!
Вы могли бы посмотреть "Балерина" это ваша работа или нет? если ваша, то я дам ссылку на ваш блог:) 4-ая фото
http://tanya-ukhova.blogspot.com/2012/01/blog-post_09.html